Blogg

Välkommen till våra nya uteservering – en mysig oas för alla matgäster

Efter en omfattande renovering är vi på Restaurang Mosaik glada att kunna meddela att vår uteservering nu är öppen igen. Vi har satsat stort på att skapa en inbjudande och mysig oas för alla våra matgäster. Med nya, stilfulla loungemöbler från Hillerstorp, är vår uteservering den perfekta platsen att njuta av en utsökt måltid i trevligt sällskap under bar himmel.

En förvandlad uteservering

Vår nyrenoverade uteservering har genomgått en total förvandling. Vi har skapat en avslappnad och inbjudande atmosfär som gör det enkelt att koppla av och njuta av mat och dryck. De nya loungemöblerna från Hillerstorp bidrar till en elegant och komfortabel miljö, perfekt för både långa luncher och mysiga middagar. Allt inbäddat i en grönskande och lummig omgivning med växter.

Nya loungemöbler från Hillerstorp

För att säkerställa maximal komfort och estetik har vi valt att inreda vår uteservering med högkvalitativa loungemöbler från Hillerstorp. Dessa möbler kombinerar stil och funktionalitet och är designade för att ge våra gäster en avslappnad upplevelse.

  • Komfort: Våra loungemöbler erbjuder en bekväm sittupplevelse, vilket gör att du kan njuta av din måltid och sällskapet i total avkoppling.
  • Hållbarhet: Möblerna är tillverkade av material som tål väder och vind, vilket gör dem perfekta för utomhusbruk under hela säsongen.
  • Estetik: Med en modern och elegant design bidrar dessa möbler till att skapa en stilfull atmosfär som kompletterar vår restaurangs charm.

En oas för avkoppling

Vi har skapat en uteservering som inte bara är en plats att äta på, utan också en plats för avkoppling och njutning. Omgiven av grönska och med en inredning som främjar trivsel, är vår uteservering en sann oas mitt i stadens hjärta. Här kan du njuta av allt från en snabb kopp kaffe till en lång, avkopplande middag.

Mat och dryck i fokus

Självklart fortsätter vi att erbjuda vår högkvalitativa meny, fylld med läckerheter för alla smaker. Våra kockar använder de bästa råvarorna för att skapa rätter som både smakar fantastiskt och ser fantastiska ut. Kombinera detta med vår nyrenoverade uteservering och du har en matupplevelse utöver det vanliga.

Välkommen att uppleva vår nya uteservering

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår nyrenoverade uteservering. Ta med vänner och familj och kom och upplev den avslappnade atmosfären, njut av våra läckra rätter och upplev komforten i våra nya loungemöbler. Oavsett om du vill ha en avkopplande lunch, en romantisk middag eller bara en plats att njuta av en drink i solen, är Restaurang Mosaik den perfekta platsen.

Besök oss idag och upptäck din nya favoritplats för mat och avkoppling i vår mysiga oas.

BOKA BORD!

Boka ert bord nu!

Boka ert bord nu för att vara säker på er plats. Vi håller även öppet lite längre i år på uteserveringen i och med att vi fått nya markiser installerade och monterade. Så välkommen in för att njuta av vår härliga servering på innegården. För er som är lite extra frusna finns det nu såväl sköna filtar som riktigt varma raggsockor att låna för er som känner lite extra för att sitta ute och njuta av vår mat och dryck.

Nyhetsbrev

Prenumera och erhåll rabatt

0 %
Tack! Ops! Något gick fel.